Dekens

Branden ontstaan vaak zonder dat u er erg in heeft en op plaatsen waar u dagelijks aan het werk bent. Bijvoorbeeld thuis tijdens het koken, bakken, braden of op het werk tihttp://www.blusdesign.nl/nameddesign/wp-admin/edit.php?post_type=pagejdens het solderen, lassen, slijpen of het aanbrengen van dakbedekking. Voor al deze noodsituaties heeft Blusdesign® een uitgebreid programma blus- en lasdekens.

Bekijk onze producten: Dekens

Bekijk onze leaflet: Blusdekens – In de brand, uit de brand

Blusdekens

Onze dekens (van Flameline) zijn zeer geschikt om beginnende brandjes te doven. Als bijvoorbeeld van iemand de kleding vlam heeft gevat, kunt u met een grote deken direct en alert reageren om de vlammen te doven. De deken sluit het vuur van de zuurstoftoevoer af waardoor de beginnende brand gedoofd wordt.
De dekens zijn voorzien van een coating, geheel omzoomd met ronde hoeken en leverbaar in drie maten, verpakt in een harde kunststof platte koker.

Lasdekens

Een lasdeken is extra zwaar uitgevoerd en leverbaar per meter of op de rol van 50 meter lang bij 1 meter breed. De lasdekens worden veelal preventief ingezet, daar waar werkzaamheden met verhoogd risico op brand uitgevoerd moeten worden. Andere breedtes zijn op aanvraag leverbaar.