Blussers

Met een draagbaar blustoestel bent u in geval van brand snel op de plaats van het onheil. Dan moet u kunnen rekenen op een brandblusser die, in deze noodsituatie, het vuur snel dooft.

Schuimbrandblussers

Blusdesign® beschikt over een range van handzame sproeischuimbrandblussers met een uitstekende bluskracht. De speciale nozzles geven een sproeipatroon dat het blusschuim maximale bluskracht geeft. De sproeischuimblussers zijn inzetbaar voor vaste-stofbranden (A) en vloeistofbranden (B) en bij uitstek geschikt voor toepassingen in openbare gebouwen, werkplaatsen, kantoren, kantines etcetera.

Bekijk onze producten: Schuimblussers

Bekijk onze leaflet: Blusdesign Schuimblussers – Als elke seconde telt

Vetblussers

Speciaal voor het blussen van vetbranden.

Bekijk onze producten: Vetblussers

Poederbrandblussers

Blusdesign® beschikt over een range van kwalitatieve poederbrandblussers die over een professionele bluskracht beschikken. De poederblussers zijn inzetbaar (zie de pictogrammen) voor vaste-stofbranden (A), vloeistofbranden (B) en gasbranden (C). Onze poederblussers hebben een omgevingstemperatuurbereik van -30°C tot +60°C.

Bekijk onze producten: Poederblussers

Bekijk onze leaflet: Blusdesign Poederblussers – Een wervelende actie op maat

Vorstvrije blussers

Deze blussers zijn geschikt vanaf een temperatuur van 30 graden onder nul. Speciaal geschikt voor in voertuigen of onverwarmde buitenruimten.

Bekijk onze producten: Vorstvrije blussers

Koolzuursneeuwblussers

Speciaal geschikt voor het blussen van  hoogwaardige elektronische apparatuur.

Bekijk onze producten: Koolzuursneeuwblussers

Bluswagens

Bekijk onze producten: Bluswagens

Blusserkasten

De omgeving en omstandigheden waar een blustoestel opgangen wordt, kunnen erg variëren. Dit kan binnen of buiten, kantoor of chemische fabriek, statisch of mobiel zijn, te veel om op te noemen. Om de blustoestellen tegen een agressieve omgeving te beschermen heeft Blusdesign® verschillende soorten blusserkasten en ophangbeugels in haar programma. Kunststof is een veel gebruikt materiaal, maar wij leveren ook metalen beschermkasten in roestvaststaal of plaatstaal voorzien van een poedercoating.

Bekijk onze producten: Blusserkasten

Blusseraccessoires

Universele ophangbeugels, in en buiten de beschermkasten, maken mobiel transport mogelijk doordat beschermbanden het blustoestel op zijn plaats houden.

Bekijk onze producten: Blusseraccessoires