Missie & Visie

Missie

Blusdesign® is de gesprekspartner voor architecten, installateurs en toeleverancier voor technische groothandelaren op gebied van brandveiligheid in de Benelux, met design en innovatieve producten naast de standaard basis producten.

Blusdesign® levert landelijke service op gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord met haar zustermaatschappij BrandPreventie Groep BV.
De BrandPreventie Groep verzorgt advies, service en onderhoudswerkzaamheden met eigen medewerkers en een groot aantal samenwerkende partners.

Visie

De behoefte aan maatwerk en flexibiliteit is bij de opdrachtgevers van vandaag de dag sterk aanwezig. Dit geldt voor nieuwe- en/of renovatie projecten op gebied van kosten, snelheid, design etc.

Brandbeveiliging op maat kan bij Blusdesign® op veel manieren ingevuld worden. Blusdesign® is een organisatie die flexibel is met een hoge service graad en in kan spelen op de vraagstelling van een architect, installateur of technische groothandel.

Of het nu gaat om een totaalpakket, productlevering op maat, of service en jaarlijkse keuring, Blusdesign® heeft voordelen voor alle betrokken partijen bij een project.